Deltakelse på Denkmal Leipzig 2014

Den 6.- 8. november deltok Betong Consult på Denkmal messen i Leipzig, som er en av Europas viktigste messer for konservering , restaurering og bygningsrenovering. I år var Norge partnerland, og Betong Consult ble invitert til å delta med stand på Riksantikvarens norske paviljong på messen. På Riksantikvaren sin fagdag holdt Betong Consult v/Haakon Laastad et innlegg med fokus på arbeidet med å fremskaffe produkt og metode for rehabilitering av mineralittpuss.

Mineralittpuss er en dekorativ sluttpuss med lang holdbarhet.

Se linker under.

Betong Consult foredrag messe Denkmal Leipzig 2014

Omtale Leipzig

IMG_6139IMG_6182IMG_6269 endret

 

 

 

Kommentarer (0)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>