Om oss

Betong Consult AS ble etablert i 1987 med formål og hovedfokus på rehabilitering av betongkonstruksjoner. Selskapet hadde oppdrag med store og mindre betongkonstruksjoner som demninger, broer, kai anlegg og militære anlegg. Kombinasjonen med kompetanse fra kjemi, metallurgi, elektrolyse, betongteknologi og overflatesystemer gjorde at man fant nye og innovative metoder for de prosjektene selskapet løste.

Da selskapet gikk inn i det 21. århundre besto prosjektene av en blanding av historiske og monumentale bygg, samt et bredt spekter av rehabilitering av mer moderne forretnings- og boligkomplekser. Erfaringsoverføring fra selskapets seniorteam, videreutdanning samt ny fagkunnskap om metoder og løsninger, har styrket selskapet ytterligere.

I dag løser vi større og mindre prosjekter innen rehabilitering av alle bygningstyper både utvendig og innvendig, samt påbygg/tilbygg i rehabiliteringssammenheng. Personlig oppfølging, kort responstid, høy kvalitet og utstrakt kvalitetssikring kombineres med et bredt kontaktnett i inn- og utland og en stor produkt- og metode kompetanse for å leve opp til vårt motto: Vi bevarer fortiden langt inn i fremtiden!